Välkommen till Oss på parfymerat.se

Om oss...

Parfymerat Stockholm grundades i 2015 och öppnades  som en webbutik i sommaren 2017 som Parfymerat.se.
 Det var i början två mamma lediga och parfymälskare som hade svårt och hitta nya parfymer och funderade på möjligheten att köpa parfymprover någonstans. 

Att få möjlighet att testa parfymer som prov innan  man köper stor flaska. Många känner nog igen sig och har köpt i butik eller på internet utan att  haft chansen att testa som prov på huden, det tar lite tid att känna in en doft. Så detta har visat sig vara ett riktig stort behov i Sverige och andra Nordiska länder. 

Våra kunder reagerade väldig positivt och butiken kunde växa upp ganska snabbt, så idag har vårt lager mer än 1200 parfymprover och mer än 500 olika parfymer för både män och kvinnor. 

Parfymerat är fortfarande ett litet företag men det är i konstant och stort utveckling för att förbättra material, maskiner, förpackningar, frakt, lager utrustning, och mycket mera. 

Parfymerat består idag av en trevlig och engagerad kundtjänst, redaktörer, duktiga parfymexperter, samt en fantastiska marknadsföring och produktionsteam som arbetar och med glädje tar emot mer än 10 beställningar per dag och  gör sitt allra bästa  för nöjda kunder som är nu mer än 3500.Bästa kvalitét  Vi på Parfymerat.se garanterar 100% autentiska parfymer och första klass material på våra påfyllningsflaskor. Vi har höga hygienrutiner och arbetar endast under sterila processer. 

På vårt labb finns det stora krav när parfymen behandlas för påfyllning. Våra flaskor steriliseras alltid i autoklaver innan de är påfyllda av en original parfym och alltid genom en steril process med en speciell sterilsektionspruta.  Parfymen hanteras mycket varsamt och vi öppnar aldrig en parfymflaska.


Det  är en lång väg vi måste gå igenom för att se Parfymerat stort och vi ser fram emot med  glädje och positivism.

Flera kunder  lämnar  fantastiska feedback och känner sig säkra när de handlar hos oss. Det  är viktigt för oss att  ha nöjda kunder som vill komma  tillbaka! 


Revolutionerande konkept + QR kod!

Vi är inte bara den enda parfymbutik i Sverige som säljer välfria parfymprover,   utan vi adopterar nu en modern koncept med QR kod . Läs mer

Hoppas att du fått tillräcklig  information om oss i denna text, men tveka inte  att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller förslag så hjälper du oss  och bli bättre ännu snabbare!. Ha en trevlig dag! och tack för att du läste om oss 🙋🏻‍♀️🌷

 MVH Paula Vergara, Parfymerats grundare.